Global Career path 2015
รายละเอียดกิจกรรม
คณะจัด Global Career path 2015 What an exciting job as Food Product Development Technologist, Food Stylist & Baking ExpertBYChristina Marsigliese Erasmus Mundus Fellows Master of Food Science, Technology and Nutrition (joint program - Universidade Católica Portuguesa Porto, Portugal/ Dublin Institute of Technology Dublin, Ireland/ KaHo-St. Lieven Ghent, Belgium) Author of Scientifically Sweet: A Scientific & Delicious Approach to Artisanal BakingExperiences Senior Product Development Technologist - Goodman Fielder Sydney, NSW, Australia Role in Culinary Team, developing new concepts and prototypes; coordinating, designing and executing menu programs; created innovative food flavour pairings for culinary Developed over 35 new baking/dessert mix SKUs and achieved over $1M cost savings through innovation and value-engineering projects Pastry Cook
รายการรูปภาพ
แสดงความคิดเห็น :
ในการแสดงความคิดเห็นจำเป็นต้องเข้าสู่ระบบก่อน
ความคิดเห็น